Pecha Kucha over de Canon van Delft

Twaalf mini-lezingen door en voor Delvenaren en Delftenaren op woensdag 23 september

Weet u alles over de Delftse Donderslag of de cholera in Delft? Heeft u een familie-verhaal over de Tweede Wereldoorlog in Delft? Was u betrokken bij de stadsuitbreiding tussen 1945 en 1970? Of ligt uw passie bij Johannes Vermeer?

Op woensdag 23 september organiseert Delfia Batavorum in samenwerking met Museum Prinsenhof Delft en de Vereniging Vrienden Prinsenhof een ‘Pecha Kucha’-avond over de Canon van Delft.

Tijdens een Pecha Kucha-bijeenkomst moet elke spreker zijn of haar verhaal doen in 20 sheets, die precies 20 seconden zijn te zien: exact 6 minuten en 40 seconden per spreker.
Dit strakke format dwingt de spreker om snel, maar vooral visueel te communiceren. Pecha Kucha zorgt voor snelheid, dynamiek, inspiratie en uiteraard veel plezier!

Wilt u ook die avond een Pecha Kucha presentatie doen over één van de vensters van de Canon van Delft? Meldt u zich dan uiterlijk 27 juni aan via pechakucha@delfia-batavorum.nl. Vermeld uw naam, contactgegevens en wanneer wij u (niet) kunnen bereiken; onderwerp en nummer van het Canon-venster waarop uw onderwerp aansluit. Er is plaats voor maximaal 12 presentaties.

Uit de aangemelde presentaties stellen Delfia Batavorum, Museum Prinsenhof en de Vereniging Vrienden Prinsenhof het programma samen. U ontvangt hierover uiterlijk eind juli bericht. Wordt uw presentatie geselecteerd voor het programma, dan ontvangt u verdere instructies over het aanleveren van het beeldmateriaal.